Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Ziua porților deschise a Patrimoniului Catolic Oriental de la Paris

 
Ziua porților deschise a Patrimoniului Catolic Oriental de la Paris
  • 15 Ian 2014
  • 2310
Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, Asociația L`Oeuvre d`Orient organizează ziua porților deschise a Patrimoniului Catolic Oriental de la Paris. Evenimentul se va desfășura în cele 9 biserici catolice orientale din Paris: maronită, siriacă, melchită, caldeeană, armeană, coptă, română, rusă și ucraineană.

Parizienii și nu numai, sunt invitați la o descoperire istorică, culturală și spirituală a Bisericilor Orientale  unite cu Roma. Parohi, preoți, diaconi sau laici sunt pregătiți pentru a prezenta Bisericile respectivelor comunități și să răspundă la întrebările vizitatorilor, citim pe site-ul Asociației L`Oeuvre d`Orient .

Cu aceeși ocazie tinerii sunt invitați să-și aprofundeze cunoștințele prin participarea la un pelerinaj ce-și propune vizitarea unei părți din Bisericile Catolice Orientale.

Rectorul Misiunii Greco-Catolice Române de la Paris, Pr. Cristian Crișan, a declarat pentru e-communio.ro că în Parohia Română ”Sfântul Gheorghe” (38, Rue Ribera) va avea loc cu această ocazie și o expoziție de icoane pe sticlă, la care și-au anunțat prezența mai multe personalități din Capitala Franței.

ACC

Știri din aceeași categorie