Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Șapte versete pentru a începe bine ziua

 
Șapte versete pentru a începe bine ziua
  • 31 Aug 2020
  • 3683

Nu este nimic mai bun decât să te rogi de bună dimineața.

„Fii tare și foarte curajos căutând să împlinești toată această lege pe care ți-a poruncit-o Moise, slujitorul meu. Nu te abate de la ea nici la dreapta, nici la stânga pentru ca să ai succes oriunde vei merge.”(Iosua 1,7)

„Dimineața seamănă sămânța ta și până seara nu-ți odihni mâna! Căci tu nu știi dacă [o sămânță] se aseamănă cu alta, dacă amândouă sunt la fel de bune.” (Ecleziastul  11,6)

„Dezvăluie-i Domnului lucrarea ta și se vor realiza gândurile tale.”(Cartea Proverbelor 16,3)

„Păziți toate cuvintele alianței acesteia și împliniți-le ca să aveți succes în tot ceea ce faceți.” (Deuteronom 29,8)

„Așadar, vă spun: stați departe de oamenii aceștia și lăsați-i, căci, dacă planul acesta sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici; dar, dacă este de la Dumnezeu, nu-i veți putea nimici; nu cumva să vă găsiți că luptați împotriva lui Dumnezeu.” (Faptele Apostolilor 5, 28-29)

„Iaebeț l-a invocat pe Dumnezeul lui Israel, zicând: „Dacă m-ai binecuvânta și mi-ai mări teritoriile, dacă mâna ta ar fi cu mine ca să mă feresc de rău și să nu sufăr!”. Și Dumnezeu i-a dat ceea ce a cerut.” (1 Cronici 4,10)

„Ah, Doamne! Să fie urechea ta atentă la rugăciunea slujitorului tău și la rugăciunea slujitorilor tăi care doresc să se teamă de numele tău! Dă, te rog, succes slujitorului tău și să găsesc bunăvoință înaintea acestui om!” (Nehemia 1,11)

 

Traducere: ACCSursa:it.aleteia.org