Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Familia lui Dumnezeu

 
Familia lui Dumnezeu
  • 20 Dec 2020
  • 1605

În Duminica Dinaintea Nașterii Domnului, 20 decembrie 2020, Sfânta Liturghie Arhierească din Catedrala „Sfânta Treime” din Blaj a fost celebrată începând cu ora 08:45 de către Preasfinția Sa Cristian, Episcop Auxiliar de Alba Iulia și Făgăraș, fiind transmisă în direct de TVR3 și online pe canalul Youtube Radio Blaj Online TV.

Preasfinția Sa Cristian și-a început omilia îndemnându-i pe credincioși să-L primească pe Dumnezeu în propriile vieți prin deschiderea la Cuvântul Lui, aflându-ne în zilele pregătitoare Sărbătorii Nașterii Mântuitorului Isus. 

Dar cum putem face acestea? Mai întâi de toate trebuie ignorată gălăgia fără fond a acestei lumi și trebuie concentrată atenția la ceea ce ne șoptește Spiritul Sfânt fiecăruia dintre noi. Este necesar să ne punem încrederea totală în Dumnezeu și să facem acel pas mic spre Domnul, urmând ca El să facă ceilalți pași înspre noi.

Toată această înșiruire de nume din Cartea Neamului lui Isus nu este o enumerare exclusiv istorică, ci mai ales una teologică. Apostolul Matei ne oferă genealogia strămoșilor lui Isus pentru a-I pune în relief originea regală, începând de la Avraam. Dar din această mare Familie fac parte și oamenii cei din zilele noastre care îl recunosc pe Isus drept Mesia, adică Biserica din toate timpurile. 

Episcopul a evidențiat că și noi îi aparținem lui Dumnezeu și suntem cu toții invitați la masa Lui. Dumnezeu este alături de toți cei care cred în El și nu îi abandonează niciodată. 

 

Biroul Arhieparhial de Presă

 

 Sursa:bisericaromanaunita.ro

Știri din aceeași categorie