Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Celebrări la Blaj în Săptămâna Luminată

 
Foto: Celebrări la Blaj în Săptămâna Luminată
  • 04 Mai 2021
  • 1519
Preasfinția Sa Cristian Crișan, Episcop Auxiliar al Arhieparhiei de AlbaIulia și Făgăraș, a oficiat în Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” Blaj, alături de preoții concelebranți, Sfintele Liturghii în Lunea și în Marțea Luminată. 
 
Totodată, continuând tradiția începută de Preasfinția Sa Claudiu, luni 3 mai 2021, Episcopul Auxiliar a fost prezent, în a doua zi a Sărbătorii Învierii Domnului, în mijlocul credincioșilor din Parohia Greco-Catolică Blaj II - Capela Arhiereilor, păstoriți de părintele Cristian Rus.
 
Cu acest prilej, Preasfinția Sa a dat citire decretului Preafericitului Cardinal Lucian, prin care părintele Liviu Ursu a fost numit vicar parohial al acestei Parohii, și a transmis salutul și binecuvântarea Preafericitului Cardinal Lucian. 
 
 
Dacă anul trecut credincioșii nu au putut fi prezenți fizic din cauza măsurilor impuse de starea de urgență, în acest an, la oficiile liturgice din Săptămâna Mare și la cele din Săptămâna Luminată, respectându-se regulile sanitare, creștinii s-au bucurat în comuniune deplină de Sărbătoarea Învierii Domnului nostru Isus Cristos, mulțumind Providenţei Divine pentru harurile primite.
 
 
Biroul Arhieparhial de Presă


Sursa:bisericaromanaunita.ro