Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Tabără de cercetași la Vima Mică

 
FOTO: Tabără de cercetași la Vima Mică
  • 27 Iul 2021
  • 1755

Localitatea Vima Mică (Maramureș) a găzduit timp de trei zile Tabăra de vară organizată de Grupul de Cercetași „Don Bosco” din Beclean al Asociației Cercetașii Munților.  

(ALBUM FOTO)

Pe parcursul celor trei zile (20-22 iulie) petrecute într-un cadru mirific, cercetașii au participat la activități și ateliere specifice cercetășiei, formarea fiind personalizată în funcție de nivelul fiecăruia.

Sub supraveghierea preotului spiritual și a șefului de grup, campusul a fost coordonat de Teodora Damian și Sebastian Ciui, ajutați fiind de: Claudia BătinașAndreea Muzsi, Antonio Toth, Mara Turc-Budău, Benedict Cîndea, Vlad Simișdean și Mar Cristian.

Copiii au putut descoperi în minunata lor aventură, departe de ecranele televizoarelor și ale altor device-uri, după o grea perioadă de distanțare, faptul că cercetășia te face să realizezi exigențele vieții în natură, te învață să lucrezi în echipă și să fii mai bun cu cei din jurul tău și că îți dăruiește într-un spirit creștin o altfel de educație.

Succesul metodologiei cercetășești este mai mult decât verificat. De când fondatorul ei, generalul britanic Robert Baden-Powell, dorea să răspândească valorile creștine prin intermediul unei metodologii formative pentru tineri, acestă propunere nu face decât să se extindă.

Cercetași totdeauna GATA!

ACC