Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

”Credință și rațiune – Medicina între miracol și știință”

 
 ”Credință și rațiune – Medicina între miracol și știință”
  • 12 Apr 2013
  • 5858
     Cu ocazia celebrării Anului Credinţei, Curia Arhiepiscopiei Majore propune seria de conferințe ”SUB SEMNUL CREDINȚEI”.

     Sâmbătă, 13.04.2013, ora 17.00, în Catedrala ”Sfânta Treime” din Blaj, va avea loc cea de-a IV-a conferință intitulată: ”Credință și rațiune – Medicina între miracol și știință”. Va conferenția Prof. Doctor Sorin Nicu Blaga – profesor de medicină internă și cardiologie la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațeganu” din Cluj.

    Profesorul Blaga este șeful Secției de Medicină Internă a Clinicii Medicale I, membru al Societăților Române de Medicină Internă și Cardiologie, Federației Europene de Medicină Internă, Societății Europene de Medicină Internă, al Societății Franceze de Cardiologie și al Societății Europene de Cardiologie.
   
    Conferința va fi transmisă în direct pe Radio Blaj. Se poate asculta și online la link-ul: http://www.radioblaj.caritas-blaj.ro/    (Înregistrarea  va fi postată ulterior  și pe site-ul nostru.)