Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Din 1 martie puteți asculta "Lumina Evangheliei", o nouă emisiune la Radio Blaj

 
Din 1 martie puteți asculta "Lumina Evangheliei", o nouă emisiune la Radio Blaj
  • 01 Mar 2014
  • 4182
De la sfârșitul acestei săptămâni, Radio Blaj va difuza emisiunea "Lumina Evangheliei", în cadrul căreia PS Claudiu Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, va prezenta o scurtă meditație pe marginea Evangheliei de duminică. Prima emisiune "Lumina Evangheliei" va avea ca temă meditația din Duminica lăsatului sec de brânză,  a Izgonirii lui Adam din Rai .

PS Claudiu Pop, despre emisiunea "Lumina Evangheliei":

"Emisiunea Lumina Evangheliei își propune să ofere ascultătorilor, creștinilor care doresc să aprofundeze viața lor de credință, un suport, apropo de Evanghelia fiecărei duminici din Anul Liturgic. Vor fi doar câteva cuvinte, o scurtă meditație care să ajute meditația personală. Deoarece în viața noastră Sfânta Scriptură este una dintre luminile care ne luminează și ne ghidează calea, am considerat că este important să pornim și să aprofundăm acest capitol din viața noastră de creștini.

În Sfânta Scriptură, în lectura pe care în mod normal fiecare creștin ar trebui să o facă în fiecare zi, aceea din Biblie, îl găsim, într-o manieră cu totul particulară, pe Iisus, Mântuitorul Nostru, la fel ca ucenicii de la Emaus, cărora li se lumineaza ochii, li se înflăcărează inima atunci când Mântuitorul le descoperă Scripturile. În acest sens, doresc ca emisiunea "Lumina Evangheliei" să ne ajute pe fiecare dintre noi, și pe toți împreună, să privim cu ochi noi realitatea în care trăim și inimile noastre să fie pline de căldura și de lumina Spiritului Sfânt."

Emisiunea "Lumina Evangheliei" se va difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 18:30, și imediat după Rugăciunea Rozarului, de la ora 20, iar în reluare va putea fi ascultată lunea și marțea, după Liturghia de dimineață, pe 96,2 FM și www.radioblaj.ro.


Sursa:www.radioblaj.ro