Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO/VIDEO: PS Claudiu la Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov. A fost proiectat filmul ”Cardinalul”

 
FOTO/VIDEO: PS Claudiu la Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov. A fost proiectat filmul ”Cardinalul”
  • 23 Aug 2021
  • 1066

Luni, 23 august 2021, în jurul orei 15.40, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, a participat, ca invitat, la dezbaterea ce a urmat proiecției filmului „Cardinalul” al regizorului Nicolae Mărgineanu, în cadrul actualei ediții a „Festivalului de Film şi Istorii de la Râşnov” (FFIR), 20-29 august 2021.

(ALBUM FOTO)

La eveniment au fost de față, de asemenea, Gelu Hossu, Președintele Asociației „Cardinal Iuliu Hossu” și Ion-Andrei Gherasim, Președinte executiv al Fundației Corneliu Coposu.

Video:

Transmisia live a dezbaterii a putut fi urmărită pe Pagina Facebook a Festivaluluipe pagina Facebook „Eparhia de Cluj-Gherla” și https://www.facebook.com/ECommunio.ro

 

Fie ca mărturia de viață și credință a Fericitului Cardinal Iuliu Hossu să fie cunoscută și prețuită de cât mai mulți, să conducă la descoperirea adevăratelor valori spirituale, la întâlnirea cu Dumnezeu.

 

V.S.


Sursa:eparhiaclujgherla.ro