Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Predica PS Claudiu la Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci

 
VIDEO: Predica PS Claudiu la Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci
  • 13 Sep 2021
  • 319

„Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci” – data de 12 septembrie 2021 – a fost o zi importantă pentru Parohia Greco-Catolică Beclean: cea dintâi vizită a Preasfinției Sale Claudiu la Beclean și cea dintâi hirotonire de preot pe care o celebrează, în calitatea de Episcop Eparhial de Cluj-Gherla.

Preasfinția Sa Claudiu, în cuvântul de învățătură, a meditat asupra fragmentului evanghelic al duminicii, din Evanghelia de la Ioan (Io 3, 13-17), care „ne pregătește pentru a înțelege mai profund misterul Crucii”.

În partea a doua a predicii, PS Claudiu a anunțat faptul că Pr. Alin Cîndea, până acum vicar parohial la Beclean, a fost numit preot la Misiunea Greco-Catolică Română din Paris. Motiv pentru care a hotărât să hirotonească un nou preot pentru comunitatea din Beclean. Ca urmare, în cadrul celebrării liturgice a fost hirotonit întru sfânta preoție, prin punerea mâinilor Preasfințitului Claudiu, diaconul Cosmin Ioan Moldovan, care va fi noul vicar parohial al Parohiei Beclean.

FOTO/VIDEO: Vizita Preasafinției Sale Claudiu în Parohia din Beclean. Sfințire de preot