Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Elevii sunt invitați la întâlnirea on-line: Școala și starea de bine în pandemie

 
Elevii sunt invitați la întâlnirea on-line: Școala și starea de bine în pandemie
  • 25 Noi 2021
  • 206

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla, prin Biroul pentru pastorația tinerilor și a copiilor, în colaborare cu Transylvania College Foundation, invită elevii să participe la întâlnirea on-line cu titlul Școala și starea de bine în pandemie. Întâlnirea va avea loc vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 17.00.

Invitată la acest Webinar va fi doamna profesor Simona Baciu, President & Founder la Transylvania College, Fondator „Profesori fericiți pentru România”, Președinte la C-EDU Clusterul de Educație Cluj, Membru fondator la Rethink România, Autor „The Teacher Within a mindful journey towards Well-being”.
 
Alături de doamna Simona Baciu va interveni și doamna profesor Marinela Marc, Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.
 
Invitatele vor vorbi despre provocările pe care le resimt elevii în această perioadă și cum pot face față acestora, precum și despre starea de sănătate emoțională și welbeing (starea de bine).
 
Program:
17.00 Rugăciune și cuvânt de deschidere Preasfinția Sa Claudiu, Episcop de Cluj-Gherla
17.05 prof. Marinela Marc, Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Cluj
17.25 Sesiune de întrebări
17.35 prof. Simona Baciu, President & Founder la Transylvania College Foundation
18.00 Sesiune de întrebări
18.10 Cuvânt de încheiere și rugăciune Preasfinția Sa Claudiu, Episcop de Cluj-Gherla
 
Pentru a participa la această întâlnire, elevii sunt rugați să se înscrie la adresa de e-mail: tineretcluj@gmail.com, specificând numele și școala la care sunt înscriși.