Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Zi de sărbătoare la Grădinița Confesională „Sfânta Ana” a Surorilor Baziliene

 
Zi de sărbătoare la Grădinița Confesională „Sfânta Ana” a Surorilor Baziliene
  • 10 Dec 2021
  • 1713

Într-o atmosfera de bucurie și veselie, în dimineața zilei de joi, 9 decembrie 2021, copiii de la Grădinița Confesională „Sfânta Ana” a surorilor baziliene, au sărbătorit-o pe Sfânta Ana, patroana grădiniței.  Alături de surorile educatoare și de întregul personal al grădiniței, copiii plini de bucurie l-au întâmpinat pe Preasfințitul Claudiu Pop, Episcopul de Cluj-Gherla, care a deschis programul zilei de sărbătoare cu o rugăciune, apoi le-a spus copiilor o povestioară. Copiii au cântat câteva colinde, în limba română și în limba engleză.

ALBUM FOTO

La final Maica Veridiana, Superioara provincială a Ordinului Surorilor Sfântului Vasile cel Mare, l-a felicitat pe Preasfințitul Claudiu cu ocazia aniversării a 10 ani de la hirotonirea episcopală, iar copiii i-au cântat „La mulți ani!” La sărbătoare au participat și pr. Marius Cerghizan, Vicar general, pr. Ioan Pop, capelanul Mănăstirii „Sfânta Macrina” a surorilor baziliene, pr. diacon Marius Câmpean, cancelar eparhial și un grup de surori de la Mănăstirea „Sfânta Macrina”.  Sr. Cristina, directoarea grădiniței, a mulțumit tuturor pentru participare și comuniune. După întâlnirea comună, Preasfințitul Claudiu a vizitat fiecare grupă de copii, intrând în atmosfera magică a lumii copiilor. S-a lăsat provocat de simplitatea și bucuria lor, intrând în jocurile și emoțiile lor, în acea încărcătură sufletească pe care numai copiii o pot dărui. Apoi, a avut loc un moment de comuniune și împărtășire cu cadrele didactice și oaspeții prezenți, la o agapă fraternă.

În această zi copiilor nu le-au lipsit surprizele, au avut parte de un program distractiv animat de trei clovni, cu dansuri și voie bună, care le-a umplut sufletele de bucurie și veselie.  „Îi mulțumim Domnului pentru această zi și îi cerem, prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria și a Sfintei Ana, să binecuvânteze cu haruri bogate grădinița, copiii, familiile lor și pe Surorile care se ocupă de ei”, au transmis surorile baziliene.

 

 Sursa:eparhiaclujgherla.ro