Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

LIVE: Sfânta Liturghie Arhierească la Mănăstirea Sfânta Macrina OSBM - Cluj Napoca

 
LIVE: Sfânta Liturghie Arhierească la Mănăstirea Sfânta Macrina OSBM - Cluj Napoca
  • 31 Dec 2021
  • 1566

În 1 ianuarie 2022 - Tăierea împrejur a Domnului nostru Isus Cristos, Anul Nou calendaristic și Sărbătoarea Sfântului Vasile cel Mare, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul de Cluj-Gherla va celebra Sfânta Liturghie de la ora 10.00, în biserica Mănăstirii „Sfânta Macrina” a Surorilor Ordinului Sfântului Vasile cel Mare (str. Crizantemelor nr. 11-15, Cluj-Napoca).

Celebrarea liturgică va fi transmisă în direct pe canalul YouTube „Comunicații - Episcopia de Cluj-Gherla”: 
 
Să primim cu bucurie Noul An, nou început în speranță, credință și iubire pe calea pelerinajului pământesc în căutarea și aflarea lui Isus: Prunc Dumnezeiesc născut în Iesle vegheat de Preasfânta Maică Fecioară împreună cu bunul Sfânt Iosif; copil desăvârșit în Templu „șezând în mijlocul învățătorilor, ascultându-i și întrebându-i”; Fiu al lui Dumnezeu revelat la Iordan, la botezul lui Ioan, când glasul Tatălui ceresc a vestit: „Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit” (Mt 3,17) și, prezent, viu, zi de zi, în mijlocul nostru, pentru că El a spus: „Iată Eu sunt cu voi în toate zilele până la sfârșitul veacului” (Mt, 28,19).
 
Mulți, binecuvântați și sfinți ani prin prezența Domnului Isus!


Sursa:eparhiaclujgherla.ro