Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Întâlnirea copiilor și tinerilor din Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș

 
ANUNȚ: Întâlnirea copiilor și tinerilor din Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș
  • 21 Mai 2022
  • 254

Biserica Parohiei Reghin I, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, va găzdui duminică, 22 mai a.c., Întâlnirea Arhieparhială a Tinerilor și Copiilor din cadrul Biroului pentru pastoratia tinerilor si copiilor din cadrul Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș. Sub motto-ul „Maria a pornit și s-a dus în grabă” (Luca 1,39), tinerii si copii din Arhieparhia noastră vor merge „Pe urmele înaintașilor”, o temă ce îi va invita pe cei prezenţi la un moment de aducerea aminte. 

În mod providenţial, Întâlnirea  va avea loc în ziua în care se împlinesc 20 de ani de la reîntoarcerea la „Casa Tatălui” a unuia dintre înaintașii noștri, Eminența Sa Cardinalul Alexandru Todea, cel de-al doilea purpurat al neamului românesc. Cu această ocazie va fi binecuvântată statuia Cardinalului, amplasată în piațeta din fața Bisericii Greco-Catolice.

Program:

9.30 – Sosirea participanților

10.15 – Sosirea episcopilor

10.30 – Sfânta Liturghie

12.00 – Conferința omagială

12.30 – Binecuvântarea statuii 

13.00 – Activități pentru tineri și copii

17.00 – Încheierea întâlnirii