Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

1 IUNIE: PS Claudiu în mijlocul copiilor

 
1 IUNIE: PS Claudiu în mijlocul copiilor
  • 01 Iun 2022
  • 1441

În fiecare an, copiii de la Grădinița confesională cu program prelungit  „Sfânta Ana” din Cluj-Napoca sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului; ziua în care inimile tuturor se îndreaptă spre copii.

La sărbătoarea copiilor din acest an, Surorile Baziliene din Ordinul Sfantului Vasile cel Mare, Provincia "Inima Neprihănită a Sfintei Fecioare Maria", l-au invitat pe Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla. Preasfinția Sa nu a ezitat să intre în lumea minunată a copiilor, ascultându-i cu mult interes și răspunzând cu bucurie întrebărilor adresate și intrând în jocurile lor. Nu au lipsit nici surprizele mult așteptate de cei mici. 

La eveniment a fost prezentă și Maica Veridiana, Superioara Provincială, care susține activitatea pe care surorile o desfășoară în cadrul grădiniței

 

La mulți ani tuturor copiilor.