Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Vasile Bizău în mijlocul comunității greco-catolice române de la Paris

 
PS Vasile Bizău în mijlocul comunității greco-catolice române de la Paris
  • 20 Iun 2022
  • 480

Preasfinţia Sa Vasile Bizău, Episcopul Eparhiei de Maramureș, a fost prezent duminică 19 iunie 2022 în mijlocul comunităţii greco-catolice române de la Paris cu ocazia Primei Sfinte Împărtăşanii solemne pentru 31 copii din parohia Sfântul Gheorghe, pregătiţi fiind de Adina și de Flaviu Turbui.

În cuvântul său de învățătură, Preasfinția Sa Vasile i-a îndemnat pe copii să primească darul pâinii coborâte din cer, dar pe care Dumnezeu îl oferă deoarece dorește să rămână cu ei pentru a-i însoți pe calea vieții, pentru a-i ajuta să crească și să devină cu adevărat fii ai Săi. 
 
 
Comentând pericopa evanghelică a duminicii, Preasfinția Sa i-a încurajat pe credincioși să răspundă chemării lui Cristos și să fie apostolii zilelor noastre, transmițând darul credinței generațiilor următoare.
 

Sărbătoarea comunităţii româneşti de la Paris a fost marcată şi printr-un sugestiv program artistic-spiritual oferit de către copiii Parohiei.
 
La sfârșitul celebrării, Înaltul Ierarh s-a întreținut cu credincioșii și cu ceilalți invitați.
 
ACC