Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Numiri în Eparhia de Cluj-Gherla

 
Numiri în Eparhia de Cluj-Gherla
  • 01 Sep 2022
  • 1770

În conformitate cu prevederile Codului Canoanelor Bisericilor Orientale, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, l-a numit începând cu data de 1 septembrie 2022, pentru un mandat de trei ani, pe Părintele Vasile TOFANĂ (SJ) în funcția de Protosincel-Vicar General al Eparhiei de Cluj-Gherla.

Au fost de asemenea numiți Protopopi cu un mandat de 3 ani următorii preoți din clerul Eparhiei de Cluj-Ghela: Părintele Mircea Romulus MARȚIAN în funcția de Protopop de Cluj I; Părintele Călin-Florian SECHELEA în funcția de Protopop de Cluj II, Buciumi, Iara, Huedin și Munții Apuseni; Părintele Cristian GOIA în funcția de Protopop de Beclean, Bistrița și Rodna; Părintele Nicolae ȚAP, în funcția de Protopop de Gherla și Dej; Părintele Adrian Gheorghe AVRAM în funcția de Protopop de Lăpuș și Ileanda; Părintele Marius Dumitru CERGHIZAN în funcția de Protopop de Someș.

Tot cu data de 1 septembrie 2022, Părintele Gabriel Dumitru MANU a fost numit Director Caritas Eparhial Cluj cu un mandat de cinci ani.Sursa:eparhiaclujgherla.ro