Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc a fost operat la clinica Gemelli. Noaptea a trecut cu bine

 
Papa Francisc a fost operat la clinica Gemelli. Noaptea a trecut cu bine
  • 08 Iun 2023
  • 666

Prima noapte a Papei Francisc la Policlinica Gemelli a decurs bine după operația la care a fost supus ieri după-amiază, 7 iunie, pentru o laparotomie și operație plastică a peretelui abdominal cu proteze. Acest lucru a fost anunțat de Biroul de presă al Vaticanului, anunțândcă alte „informații suplimentare” vor fi transmise în jurul prânzului.

Ieri seară dr. Sergio Alfieri, directorul Departamentului de Științe Medicale și Chirurgicale Abdominale și Endocrine Metabolice care l-a operat pe Papa Francisc cu această ocazie dar și în iulie 2021 de stenoză diverticulară a transmis mulțimii mari de jurnalişti adunați pentru o conferință de presă în Policlinică.: „Sfântul Părinte este bine, e vioi, și chiar a făcut și prima glumă: când are loc a treia operație?”.

Parcurs postoperator

Aceiași jurnaliști s-au adunat încă de la ivirea zorilor în fața spitalului cu ochii și obiectiveleîndreptate spre ferestrele cu perdele albe de la etajul zece, unde Suveranul Pontif se află în convalescență. Parcursul postoperator va dura câteva zile, a informat Biroul de presă al Sfântului Scaun, iar medicul a explicat din nou că o operație precum cea suferită de Sfântul Părinte necesită de obicei „5-7 zile” de convalescență, dar întrucât este un pacient în vârstă de 86 de ani vor fi luate toate măsurile de precauție necesare.

Mesaje de salut

Între timp, continuă să sosească numeroase mesaje de urări și de apropiere pentru Papa pentru o însănătoșire rapidă: de la Președintele Republicii Italiene Mattarella la Casa Albă, de la diferitele Conferințe Episcopale, la reprezentanți politici și culturali până la simpli credincioși, inclusiv tineri pacienți ai Spitalului de Pediatrie Bambino Gesù care au realizat o serie de desene pentru Papa Francisc.

Traducere: ACCSursa:https://www.vaticannews.va/it