Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Octombrie: Rozariul pentru toți!

 
Octombrie: Rozariul pentru toți!
  • 29 Sep 2014
  • 3709
În tradiția Bisericii Catolice, luna octombrie este luna dedicată Rozariului. În vremurile noastre tulburi este nevoie mai mult decât oricând să se pună accent pe recitarea Rozariului. Iată câteva argumente pentru a încuraja reticenţii să se angajeze în marea aventură a Rozariului zilnic:

Sfânta Fecioară a făcut 15 promisiuni pentru cei care recită Rozariul, inclusiv aceasta, care este deosebit de potrivită pentru vremurile noastre: "Rugăciunea Rozariului este un scut puternic împotriva iadului ... va înlătura ereziile ".

Papa Francisc ar estima în privat că am intrat în al treilea război mondial, fapt ce ne face să ne gândim la întrebarea lui Isus: "Care rege, plecând să se bată în război cu alt rege, nu va sta întâi să se sfătuiască, dacă va putea să întâmpine cu zece mii pe cel care vine împotriva lui cu douăzeci de mii?” (Luca 14, 31).

Confruntări există. Marthe Robin spunea: "Strigați lui Dumnezeu și este Sfânta Fecioară cea care vă va salva." Arma noastră secretă este Rozariul, pentru că Fecioara este cea care zdrobește capul șarpelui.

Este urgentă combaterea ateismului și a materialismului, care au transformat omul într-un obiect de plăcere, precum și a relativismului, un obstacol major în calea împărăţiei Adevărului (Catehismul Bisericii Catolice).

A sosit vremea să ascultăm de Sfânta Fecioară, încrezându-ne în promisiunile sale. Fiecare să încerce să recite Rozariul ori de câte ori poate: în parohii, în școli, între studenți, în familii, între prieteni...

Având rozariile noastre, să nu ne fie frică!

Traducere: ACC


Sursa:lesalonbeige.blogs.com

Știri din aceeași categorie