Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mărturia unei tinere care a refuzat avortul după ce a văzut ecografia bebelușului

 
Mărturia unei tinere care a refuzat avortul după ce a văzut ecografia bebelușului
  • 29 Sep 2014
  • 4677
Într-un video de pe YouTube, intitulat "povestea cvazi-avortului meu", o tânără de 20 de ani povestește cum a renunțat la tentativa de a avorta după ce a văzut ecografia bebelușului ei.

Tânăra, care se identifică a fi  "AutumnBabydolllxx" notează că, deși ea se consideră pro-choix, experiența avortului "este foarte dificil de îndurat" și că "unele fete regretă avortul făcut și se gândesc mereu la copiii pe care i-au avortat."

Aceasta a explicat de ce a decis să spună povestea experienței sale prin intermediul acestui video: "Am vrut să spun tuturor ce mi s-a întâmplat, deoarece nu am avut o ședere bună acolo." (La clinica pentru avort)

Consiliera de la clinica pentru avort a fost "sincer, o femeie cu intenții rele", care i-au spus că "pentru că este de 20 de ani nu poate avea grijă de copil." Apoi, în timp ce-și punea halatul, pregătindu-se pentru procedură, AutumnBabydolllxx a început să se gândească "de ce fac asta? ".

"Îmi imaginam purtându-l în brațe pe cel de-al doilea copil al meu și nu mai reușeam să-mi scot asta din minte.  Mă gândeam: bine, fratele tău mai mare nu este aici... Și treptat îmi dădeam seama că nu voi putea trăi cu acest sentiment, motiv pentru care m-am răzgândit. Mi-am spus: Asta nu e pentru mine."

Dar elementul final care a determinat-o să respingă avortul a fost când a făcut ecografia. "A fost ca o adevărată trezire. Evident, am auzit bătăile inimii copilului și nu îmi venea să cred."

Când a plecat la clinică, cu sentimente contradictorii, tânăra își amintește cum repeta la urechea iubitul ei "copilul este într-adevăr acolo, copilul este într-adevăr acolo."

"Nu regret că am refuzat avortul. Nu pot să nu zâmbesc când mă gândesc cât am fost de negativistă înainte și cât esram de speriată pentru ceva de care nu ai de ce să te temi."

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com