Comunicat de presă: Târgurile Internaţionale Bisericeşti TOB şi CATHOLIC EXPO

• 01 Oct 2014
Eveniment unic în Europa! Târgurile Internaţionale Bisericeşti TOB şi CATHOLIC EXPO, dedicate iubitorilor de artă creştină bizantină şi latină, vor avea loc simultan în perioada 2-4 octombrie la Centrul Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Program de vizitare 10.00-18.00. Intrarea liberă.

Vizitatorii au ocazia să admire: statueta de 2.35 m a Sfintei Ana cu Fecioara Maria, „pianul cu clopote” care poate reproduce fidel Imnul Europei, Ave Maria sau Deşteaptă-te Române, clopotul de 3 tone. Totodată, îi pot cunoaşte pe: cel mai mare constructor şi restaurator de orgi din Europa, singurul artist specializat în sculptura brâncovenească, singurul atelier din lume care produce de broderie manufacturată pentru veşminte, cu fir din aur.

Peste 80 de companii din 9 ţări oferă la preţuri foarte mici carte şi revistă religioasă, suveniruri, iconiţe, mozaicuri şi vitralii, icoane din argint, cizelate şi manufacturate din Polonia, aplicaţii software pentru parohii, veşminte preoţeşti,  odoare bisericeşti, maşini de brodat cu soft bizantin şi latin.

Târgurile Bisericeşti 2014 anunţă următoarele evenimente:

•    Spectacol extraordinar Leon Magdan, finalistul de la Românii au Talent, sâmbătă, 4 octombrie, ora 13.00; Vizitatorii târgurilor din 2 și 3 octombrie primesc invitaţie gratuită la spectacol.
•     Fiecare al 10-lea vizitator primeşte cadou o icoană;
•    Ateliere de pictură pe sticlă pentru copii, organizate de parohia Andrei Mureşanu din Piaţa Cipariu;
•    Concert de toacă, sâmbătă, ora 10.00.

Vizitatorii TOB şi Catholic Expo pot câştiga 6 pelerinaje la Medjugorje, 3 tablete cu program de clopote şi muzică religioasă, 2 pelerinaje în Grecia. Fiecare vizitator primeşte un cadou surpriză.

www.targulbisericesc.eu & www.catholicexpo.eu
Andrei Epure, PR manager Târgurile Bisericeşti