Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mesajul Preasfinţiei Sale Claudiu cu ocazia Anului Nou 2015 (AUDIO)

 
Mesajul Preasfinţiei Sale Claudiu cu ocazia Anului Nou 2015 (AUDIO)
  • 01 Ian 2015
  • 2621
Preasfințitul Claudiu, episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore din Blaj, împreună cu întreaga Redacție e-communio urează tuturor un An Nou Fericit! 

Mesajul Preasfinţiei Sale Claudiu:

De multe ori ne gândim la sfârşitul de an cu un sentiment de nostalgie, simţind că am mai pierdut un an din viaţă. Însă pentru noi ca şi creştini timpul nu trece ci se împlineşte. 

Avem de aceea două opţiuni. Prima, de a privi la viaţa noastră ca la un timp care se scurge printre degetele noastre, lăsându-ne astfel inevitabil cuprinşi de disperare. Sau putem privi la anii care trec, ca şi la tot atâtea momente care ne apropie de Dumnezeu şi de planul pe care Dumnezeu îl are cu noi, convinşi fiind că viaţa aceasta nu este decât o sămânță de viaţă veşnică, şi că noi, chiar dacă am fost creați din nimic, suntem meniţi să împărăţim pentru totdeauna cu Cristos.

Doresc tuturor credincioşilor un An Nou Fericit! Iar adevărata fericire nu este nimic altceva decât a trăi fiecare clipă din viaţa noastră împreună cu Isus!

La mulţi ani!