Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

18 ianuarie 1862: Biserica a recunoscut aparițiile Fecioarei Maria de la Lourdes

 
18 ianuarie 1862: Biserica a recunoscut aparițiile Fecioarei Maria de la Lourdes
  • 18 Ian 2015
  • 3590

La intrarea în Bazilica Neprihănitei Zămisliri de la Lourdes, pe culoarul din dreapta, pe o piatră de granit se poate citi declarația episcopului aparițiilor, Monseniorul Laurence:

"Recunoaştem că Imaculata Maria, Maica lui Dumnezeu, i-a aparut într-adevăr Bernadettei Soubirous, pe 11 februarie 1858 și în zilele următoare, de 18 ori, în grota Massabielle, în apropierea orașului Lourdes; această apariţie întruneşte toate condiţiile pentru a fi declarată adevărată, iar credincioșii pot avea un fundament pentru a o considera sigură. Cu smerenie prezentăm hotărârea noastră Suveranului Pontif, care este responsabil de guvernarea Bisericii Universale."

Această declarație din 18 ianuarie 1862 a monseniorului Laurence, episcop de Tarbes, este o recunoaștere a autenticităţii apariţiilor din partea Bisericii, la patru după ce acestea au avut loc .

Cine, în zilele noastre, mai știe că de fapt Fecioara Maria nu făcea decât să reintre în posesia unui loc care-i fusese deja consacrat pe timpul domniei lui Carol cel Mare?

Traducere: ACC
 Sursa:lesalonbeige.blogs.com