Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Statuia Fecioarei Maria neatinsă de flăcări

 
Statuia Fecioarei Maria neatinsă de flăcări
  • 23 Aug 2015
  • 4236

Evenimentul au avut loc la baza militară El Goloso, situat în apropiere de capitala spaniolă, sediul blindatelor de infanterie, brigada "Guadarrama". Potrivit mai multor site-uri de știri din Spania, un foc foarte mare a izbucnit, arzând o mare parte din vegetația din acel loc. 

Statuia intactă, dar nu numai ... 

Odată ce flăcările au fost stinse, responsabilii armatei au fost surprinși atunci când în centrul zonei carbonizate au aflat intactă o statuie a Maicii Domnului de la Lourdes! Surpriza a fost și mai mare pentru soldați când au văzut că iarba din jurul statuii nu a fost atinsă de flăcări și că aceasta din urmă a fost chiar înconjurată de vaze pline cu flori care erau intacte, ca și cum flăcările ar fi respectat spațiul din jurul statuii. 

Focul a avut loc pe 30 iulie, în timpul caniculei care a lovit Spania. Armata nu a putut explica de ce statuia nu a avut de suferit în urma incendiului și nici cum au rămas neatinse florile de flăcări sau cum de nu  s-au uscat de la căldură. Povestea s-a răspândit rapid pe rețelele sociale, unii suspectând că la mijloc ar fi o înșelătorie. Dar ancheta care a avut loc la fața locului a risipit toate îndoielile posibile. În imagine, se poate vedea cu ușurință că terenul este ars, cu excepția zonei de lângă statuie. 

Ancheta autorităților locale de la baza miliară pare suficientă pentru a clarifica aspectele naturale ale incendiului. Există însă realități pe care cunoașterea umană nu le poate înțelege, dar credința le explică. Însă în astfel de cazuri știința umană și credința, lucrând împreună, pot explica multe evenimente. 

Această poveste relevă protecție specială a Maicii Domnului pentru această statuie simplă și modestă, cu un zâmbet divin. Este o lecție pentru oricine. Evenimente neașteptate pot să apară ca  un foc în această lume plină de amenințări și rele. În mijlocul dezastrelor care nu ni le putem imagina, Maica Domnului îi va proteja pe cei credincioși.

Dar statuia de la baza militară din Spania nu este singura care a scăpat în urma dezastrelor. Vă mai amintim două cazuri recente: New-York în 2012 și Filipine în 2013.

 

New York( 2012)

 

Filipine (2013)

Traducere: ACC

 

 

Știri din aceeași categorie