Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pregnancy Help Medical Clinics, Miami /Clinici de Sprijin a Femeii Însărcinate

 
Pregnancy Help Medical Clinics, Miami /Clinici de Sprijin a Femeii Însărcinate
  • 30 Ian 2016
  • 3354

foto: Primii doi copii salvați de la avort în 2016 la clinica Pregnancy Help Medical Clinics din Miami

Saitul celor patru centre ale organizației Pregnancy Help Medical Clinics din Florida este http://www.pregnancyhelpclinics.org/

Prin această serie de postări foarte scurte despre Centrele de Sprijin a Femeii Însărcinate din Statele Unite dorim să oferim exemple și să încurajăm pe cei care doresc să înființeze asemenea centre în România și Republica Moldova.

În SUA sunt mai mult de 2.500 de Centre de Sprijin a Femeii Însărcinate. Fără îndoială, ele joacă un rol important în scăderea constantă a ratei avortului în SUA, care în prezent este de 19 avorturi / 1.000 femei, față de rata din România, care este de 43 avorturi / 1.000 femei.

În anul 2015, mai mult de 300.000 de femei au fost sprijinite să aleagă viața copiilor lor în Centrele de Sprijin a Femeii Însărcinate din SUA.Sursa:stiripentruviata.ro