Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O profesoară de religie a fost aleasă Miss Germania

 
O profesoară de religie a fost aleasă Miss Germania
  • 04 Mar 2016
  • 4550

După ce a studiat teologia catolică la Universitatea din Kassel în Hesse, Lena Broder s-a dedicat predării religiei catolice într-o școală din Havixbeck, un oraș din Renania de Nord-Vest în apropiere de Munster. Astfel, după cum subliniază kath.net, prima profesoară devenită Miss Germania permite să se depășească ideile preconcepute și să vedem că frumusețea, cultura și credința pot merge împreună.

Este un vis din copilărie realizat și, prin urmare, Lena Broder își va consacra un an pentru îndatoririle sale de regină a frumuseții, având dorința ca apoi să continue să servească Biserica Catolică și transmiterea credinței. Poate că va avea aceeași soartă cu Olalla Oliveros, fotomodel și actriță, cunoscută și recunoscută, care a lăsat totul în urmă pentru a se dedica lui Dumnezeu devenind călugăriță. Însă acest lucru aparține viitorului...

Traducere: ACC
 Sursa:it.aleteia.org