Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Greva foamei la Strasbourg: Florin Barbu protestează că statul britanic i-a luat copiii cetățeni români, pentru a-i da spre adopție unui cuplu de homosexuali

 
Greva foamei la Strasbourg: Florin Barbu protestează că statul britanic i-a luat copiii cetățeni români, pentru a-i da spre adopție unui cuplu de homosexuali
  • 22 Mai 2016
  • 2532

Un român este de 5 zile în greva foamei în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului după ce serviciile sociale londoneze i-au luat ambii copii. Braşoveanul Florin Barbu s-a despărţit de soţie, dar a trăit şocul vieţii atunci când autorităţile britanice au decis să îi dea pe cei doi micuţi spre adopţie unui cuplu de homosexuali.

Drama lui Florin Barbu a început în anul 2014, atunci când Serviciile Sociale londoneze au început monitorizarea familiei sale ca urmare a unor reclamaţii ale vecinilor. În acea perioadă, braşoveanul se certa des cu soţia sa, iar ulterior a aflat că aceasta avea şi o aventură extraconjugală.

În sprijinul lui Florin Barbu a intervenit şi Ambasada României, care a propus Serviciilor Sociale să încredinţeze copiii bunicilor din partea mamei din România, cerere refuzată însă. Ulterior, braşoveanul a pierdut definitiv drepturile asupra fetiţei de 8 ani şi asupra băiatului de 5 ani. Asta după ce rapoartele Serviciilor Sociale au decis că mama micuţilor suferă de tulburări de personalitate. Nu se cunosc însă motivele pentru care copiii nu i-au fost încredinţaţi lui Florin Barbu. Acum, cei doi minori urmează să fie adoptaţi de un cuplu homosexual din Marea Britanie, în ciuda faptului că au doar cetăţenia română.

Decizia l-a înnebunit de durere pe Florin Barbu, care a intrat la 17 mai în greva foamei în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Acolo, el a fost vizitat de mai mulţi români, în timp ce alţii au anunţat un miting de susţinere a sa, organizat în faţa biroului premierului britanic în data de 28 mai.

REALITATEA.NET, 21 mai 2016Sursa:stiripentruviata.ro