Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro

 
ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro
  • 26 Iul 2016
  • 2354
În această lună, avem bucuria să vă anunțăm că Sfânta Liturghie pentru prietenii și colaboratorii site-ului e-communio.ro se va celebra duminică, 31 iulie.
 
Ne încredințăm Sfântului Ignațiu de Loyola, toți cei care suntem legați într-un fel sau altul de site-ul e-communio.ro, cerându-i harul ca această comuniune realizată prin mass-media, să se transforme într-una tot mai concretă și mai profundă, făcându-ne să ne simțim cu toții parte a trupului mistic al lui Cristos, uniți prin rugăciune și fapte bune oriunde și în orice situație am fi, sub ocrotirea Maicii Sfinte, spre mai mare mărirea lui Dumnezeu.
 
Liturghia va fi celebrată la Cracovia, împreună cu Sfântul Părinte Papa Francisc și alături de milioane de tineri și mii de preoți reuniți pentru Zilele Mondiale ale Tinerilor.
Dacă printre dumneavoastră sunt persoane care doresc să ne transmită o intenție specială pentru care ar dori să ne rugăm, vă invităm să ne scrieți pe adresa redacției: ecommunio@gmail.com

Lăudat să fie Isus.

Știri din aceeași categorie