Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Alexandru Mesian, la Mănăstirea Saint Elie din St. Remy-le-Montbard (Franța)

 
PS Alexandru Mesian, la Mănăstirea Saint Elie din St. Remy-le-Montbard (Franța)
  • 19 Iul 2013
  • 4694
Preasfinţia Sa Alexandru Mesian, episcop de Lugoj, va celebra Sărbătoarea Sfântului Proroc Ilie și aniversarea a 22 de ani de la fondarea Fraternității cu numele profetului la Mănăstirea Saint Elie din St. Remy-le-Montbard (Franța).

Preasfinția Sa, însoțit de Pr. Cristian Crișan, rectorul Misiunii Greco-Catolice de la Paris, va participa în zilele de 19 și 20 iulie la sărbătoarea Carmelului din St. Remy-les-Montbard, mănăstirea de care aparține Schitului Sfânta Cruce de la Stânceni.

Festivitățile vor începe vineri 19 iulie, la ora 15:00, cu Adunarea Generală a Fraternității Saint Elie. La ora 20:00, Preasfinția Sa Alexandru va celebra Sfânta Vecrenie urmată de un cuvânt de învățătură. Sâmbătă 20 iulie, la ora 10:00, se va celebra Sfânta Liturgie prezidată de Preasfinția Sa Alexandru Mesian, iar predica va fi rostită de Excelența Sa Gérard Daucourt, episcope de Nanterre. După Sfânta Liturghie participanții vor face o procesiune până la cimitirul mănăstirii unde va avea loc un parastas urmat de o agapă frățească .

Duminică 21 iulie, Preasfinția Sa va celebra Sfânta Liturghie în sânul comunității greco-catolice de la Paris.

ACCUPDATE 2

UPDATE 3