Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Atentatul de la Berlin. Papa Francisc: Ajunge cu nebunia criminală a terorismului!

 
Atentatul de la Berlin. Papa Francisc: Ajunge cu nebunia criminală a terorismului!
  • 21 Dec 2016
  • 3442

Germania este în doliu după atentatul comis luni seară, la Berlin, într-un târg de Crăciun, în urma căruia 12 persoane și-au pierdut viața, iar alte 48 au fost rănite.

După aflarea veștii despre teribilul act terorist, papa Francisc și-a exprimat profunda întristare. În telegrama trimisă arhiepiscopului de Berlin, mons. Heiner Koch, semnată de secretarul de Stat, cardinalul Pietro Parolin, pontiful și-a exprimat participarea la doliul trăit de rudele victimelor și sentimentele de compasiune, asigurând de apropierea sa sufletească în acest moment de durere.

Sfântul Părinte îi încredințează pe răposați – în rugăciune – milostivirii divine, implorând vindecarea persoanelor rănite. Totodată, pontiful le mulțumește echipelor de salvare și de securitate pentru eforturile lor active. Papa Francisc se alătură tuturor persoanelor de bunăvoință care se implică activ astfel încât nebunia criminală a terorismului să nu mai găsească spațiu în lumea noastră, implorând de la Dumnezeu, Tatăl milostiv, consolare, protecție și mângâietoare binecuvântare.

RV/AMSursa:ro.radiovaticana.va