Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

În această noapte la Sfântul Petru

 
În această noapte la Sfântul Petru
  • 29 Dec 2016
  • 1903

"Un rating de 25,4% este confirmarea faptului că seara devreme cultura poate da rezultate excelente." Acesta este prima afirmație a lui Alberto Angel la Radio Vatican, comentând rezultatul extraordinar al emisiunii "În această noapte la Sfântul Petru", documentar pe care l-a realizat într-o co-producție cu RAI și CTV și care a fost difuzat pe primul canal de televiziune al serviciului public italian.

"Un rezultat - spune Angela - ce oglindește interesele publicului italian care derivă din istoria și patrimoniul artei în Italia."

Mare satisfacție a fost exprimată la Radio Vatican și de prefectul Secretariatului Vaticanului pentru Comunicare, Mons. Dario Edoardo Viganò, care a reiterat faptul că a fost un proiect ce face parte din noua strategie a Secretariatului pentru Comunicații, organism ce își propune să folosească ca vârf de lance puterea ideilor și inovații tehnologice majore.

Aceasta a fost - a continuat prefectul - o producție cu caracter eminamente cultural-istoric, fiind o mică parte a Bisericii misionare a papei Francisc, una care precede alte proiecte majore care implică și radioul, deoarece tradiția biblică, tradiția creștină, este tradiția cuvântului.

Traducere: ACCSursa:http://www.news.va