Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Sfântul Părinte este din nou la Roma

 
Sfântul Părinte este din nou la Roma
  • 30 Iul 2013
  • 4889
Papa este din nou la Roma; în drum de la aeroport s-a oprit pentru o rugăciune de mulţumire la bazilica Santa Maria Maggiore, unde fusese şi înainte de plecare pentru a-i încredinţa Preacuratei prima sa călătorie apostolică internaţională.

Odată cu revenirea Papei la Roma, pe aeroportul din Ciampino, la ora Italiei 11.25 rămân imprimate în memoria ochilor şi a minţii cele aproximativ 3 milioane de persoane care, duminică dimineaţă au participat la Rio de Janeiro la Sfânta Liturghie de încheiere a Zilei Mondiale a Tinerilor.

Peste 2 milioane de tineri au participat, tot pe plaja din Copacabana, la Veghea de rugăciune, acestora alăturându-se numeroşi pelerini de toate vârstele, sute de mii de persoane, nu doar locuitori ai populaţiei cariocas, ci din întreaga Brazilie şi din vecina Argentina, veniţi lpentru Sfânta Liturghie de duminică, de încheiere a Zilei Mondiale a Tinerilor.

Cu Sfântul Părinte au concelebrat circa 1500 de episcopi şi 15 mii de preoţi, printre autorităţile civile participante la SFânta Liturghie de duminică numărându-se şefii de stat ai Braziliei, Argentinei, BolivieiSursa:ro.radiovaticana.va