Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Marşul pentru Viaţă 2017 la Madrid şi în alte 20 de oraşe spaniole

 
Foto: Marşul pentru Viaţă 2017 la Madrid şi în alte 20 de oraşe spaniole
  • 23 Iun 2017
  • 1816

În ciuda căldurii sufocante, duminică, 18 iunie 2017, la Madrid şi în alte 20 de oraşe spaniole a avut loc a şaptea ediţie a Marşului pentru Viaţă. Participanţii au cerut ca femeile care vor să facă avort să fie informate că au dreptul să facă ecografie înainte. La Madrid au vorbit de pe scenă două femei, dând mărturie despre dificultatea crizei de sarcină şi bucuria de a o putea depăşi şi a alege viaţa pentru copiii lor în locul avortului.

Se ştie că femeile care aud bătaia inimii copilului la ecograf se gândesc de două ori înainte să renunţe la sarcină, drept pentru care sloganul marşului a fost:

„O bătaie de inimă, o viaţă”

(AICI GALERIE FOTO)

S-a scandat Viva la vida!, dar şi Trăiască viaţa!, deoarece numeroşii români din Peninsula Iberică nu au stat deoparte când a fost vorba să iasă din casă pentru a apăra dreptul la viaţă al copiilor nenăscuţi.Sursa:stiripentruviata.ro