Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: Cerere în căsătorie inedită, chiar în fața Papei Francisc

 
Video: Cerere în căsătorie inedită, chiar în fața Papei Francisc
  • 30 Aug 2017
  • 4375

O asemenea scenă probabil nu s-a mai văzut niciodată: un tânăr îngenunchează și își cere iubita în căsătorie, chiar în fața Sfântului Părinte, în Sala Clementină a Palatului Apostolic.

Acest lucru a avut loc la audiența Papei cu parlamentarii catolici, iar protagonistul este un parlamentar venezuelean, pe nume Dario Ramirez.

În clipul video publicat de către National Catholic Register, se poate vedea un Papa Francisc uimit, dar și amuzat de scenă.

Pe durata întrevederii, Ramirez i-a spus Papei că îl așteaptă cu bucurie în Panama în anul 2019, cu ocazia Întâlnirii Mondiale a Tineretului. Apoi, i-a cerut o binecuvântare specială.

De asemenea, Ramirez a afirmat că iubita sa nu avea nicio idee despre ceea ce va urma: „Credea că discutăm doar despre Venezuela. I-am spus apoi Sfântului Părinte: „Doresc să vă mai cer un singur lucru”. A continuat Ramirez: „Femeia de lângă mine este femeia vieții mele. Am cunoscut-o în Biserică, Dumnezeu a adus-o în viața mea și doresc să-i propun să-și continue viața împreună cu mine. Apoi m-am așezat în genunchi și am cerut-o în căsătorie”.

Papa Francisc a spus: „Wow, în fața Papei!”. Și a adăugat, adresându-se lui Maryangel: „Nu spui nimic? Te-a cerut în căsătorie, ce zici?”.

Desigur, a spus „da”!, amintește zâmbind Ramirez, „iar apoi Papa ne-a binecuvântat”.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org