Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Lidl a șters de pe un ambalaj crucile care apar pe acoperișurile bisericilor

 
Lidl a șters de pe un ambalaj crucile care apar pe acoperișurile bisericilor
  • 02 Sep 2017
  • 2736

Lidl a eliminat crucile care apar pe ambalajul unor produse pe care le vinde, afirmând că grupul evită folosirea de simboluri religioase, deoarece nu dorește să excludă nicio credință religioasă, scrie rtl.be.

Site-ul belgian a primit o fotografie de la un cititor care a remarcat că de pe eticheta unui produs au foste șterse toate crucile care apar pe acoperișurile celebrelor biserici grecești din insula Santorini.

Acest peisaj cu cupolele albastre ale bisericilor este folosit pentru gama de produse grecești ERIDANOUS "Original Greek Product".

 

Rtl.be a contactat un purtator de cuvânt al Lidl pentru a afla care a fost motivul deciziei. "Evităm folosirea simbolurilor religioase deoarece nu dorim să excludem nicio credință religioasă", a explicat acesta.

"Suntem o companie care respectă diversitatea și acest lucru explică concepția acestui ambalaj", a adăugat acesta.

În fața valului de comentarii indignate, purtătorul de cuvânt al grupului a revenit pentru a-și cere scuze. "Nu am avut niciodată intenția să șocăm. Evităm folosirea simbolurilor religioase pe ambalajele noastre pentru a menține o poziție neutră față de toate religiile. Dacă acest lucru a fost perceput altfel, ne cerem scuze persoanelor care ar fi putut fi șocate", a declarat acesta.Sursa:hotnews.ro