Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Colindători la Curia Arhiepiscopiei Majore

 
FOTO: Colindători la Curia Arhiepiscopiei Majore
  • 21 Dec 2017
  • 5433

Momente înălţătoare şi binecuvântate! De acestea au avut parte toţi cei prezenţi marţi, 19 decembrie 2017, la Curia Arhiepiscopiei Majore Blaj, care a primit colindători, conform tradiţiei moştenită din străbuni.

(GALERIE FOTO)

53 de copii şi tineri de toate vârstele, începând de la grădiniţă şi până la liceu, au prezentat un frumos program de colinde. Ei fac parte dintr-un program de cateheză derulat de sr. Benigna şi provin de la Casa de Tip Familial Blaj, Centrul de Plasament Blaj, ASTRU Junior şi Serviciul de Ajutor Maltez Blaj.

Tot la Curie, marţi au colindat şi studenţii teologi, din cadrul Departamentului Blaj al Facultăţii de Teologie Greco-Catolică din Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj Napoca, care au fost însoţiţi de preoţi şi profesori din cadrul facultăţii, dar şi ai Seminarului Teologic Blaj.

Preasfinţia Sa Claudiu Pop, episcopul Curiei, le-a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru frumoasele interpretări, în special celor mai mici colindători, le-a vorbit despre importanţa sărbătorii Naşterii Domnului şi le-a oferit, la sfârşit, câte un mic cadou celor care au trecut pragul Curiei, vestind bucuria Crăciunului.

 

Nicu Goga