Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro

 
ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro
  • 29 Dec 2017
  • 3694

La încheierea anului 2017 mulțumim Cerului pentru toate harurile și darurile primite și întâmpinând împreună Noul An cu bucurie şi speranţă, ne încredințăm în rugăciune Dumnezeului celui veşnic şi bun, izvor al vieţii și al fericirii, pentru ca anul ce vine să fie pentru fiecare un timp de binecuvântare și har.

În acest sens, Sfânta Liturghie pentru vizitatorii și colaboratorii site-ului e-communio.ro se va celebra sâmbătă, 30 decembrie.

Toți cei care suntem legați într-un fel sau altul de site-ul e-communio.ro, ne încredințăm lui Cristos, cerându-i harul ca această comuniune realizată prin mass-media, să se transforme într-una tot mai concretă și mai profundă, făcându-ne să ne simțim cu toții parte ai trupului Său mistic, uniți prin rugăciune și fapte bune oriunde și în orice situație am fi, sub ocrotirea Maicii Sfinte, spre mai mare mărirea lui Dumnezeu.

Dacă printre dumneavoastră sunt persoane care doresc să ne transmită o intenție specială pentru care ar dori să ne rugăm, vă invităm să ne scrieți pe adresa redacției:

ecommunio@gmail.com

Lăudat să fie Isus.