Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: Cine a fondat Biserica Catolică? Răspunsul lui „Alexa”

 
Video: Cine a fondat Biserica Catolică? Răspunsul lui „Alexa”
  • 11 Ian 2018
  • 3156

Un videoclip viral. Un filmuleț apologetic, lansat de portalul Church pop, care face înconjurul lumii. Preotul catolic american Jason Signalness, din dieceza de Bismarck, pune câteva întrebări asistentului digital „Alexa”, al Amazon Echo, capabil să interacționeze cu vocea.

El întreabă cine este fondatorul Bisericii luterane, al celei metodiste, a mormonilor, al protestantismului evanghelic și al Bisericii Catolice. De fiecare dată „Alexa” dă răspunsul potrivit, trecând cu bine examenul.

Fondatorul luteranismului este Martin Luther (1483-1546), care s-a rupt de Biserica Catolică, iar în 1521 a fost excomunicat; fondatorul metodiștilor este John Wesley (1703-1791); cel al mormonilor este Joseph Smith (1805-1844), iar fondatorul protestantismului evanghelic este considerat din nou John Wesley.

Cine este, în schimb, fondatorul Bisericii Catolice? Urmăriți videoclipul de mai jos și ascultați răspunsul direct de la „Alexa” (același răspuns îl oferă și în cazul Bisericii Ortodoxe Răsăritene).

Traducere: Liviu UrsuSursa:iltimone.org