Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

INTC Satu Mare şi-a găsit logoul!

 
INTC Satu Mare şi-a găsit logoul!
  • 12 Ian 2018
  • 3406

Elementul poate cel mai important în identitatea viziuală este logoul, care şi comunică: gândurile organizatorilor legat de eveniment, scopul şi sarcina acestuia.

Cu şapte luni înainte de începerea Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic (INTC), evenimentului i s-a realizat logoul.

Elementul de identitate vizuală reflectă fundalul spiritual al întâlnirii. După cum au afirmat organizatorii, logoul se inspiră şi din motto:

„În logo vedem doi tineri: un băiat și o fată. Ei simbolizează comunitatea tinerilor. Din împletirea mâinilor lor apare crucea, simbolizând faptul că și tinerii sunt partenerii și prietenii lui Dumnezeu, și ei iau parte la opera de mântuire, prin purtarea lor, prin viața lor și ei doresc să facă ceea ce a făcut Isus pe pământ, să dea mărturie despre iubire. Crucea este simbolul mântuirii. Isus prietenul tinerilor, a murit pe cruce ca să ne salveze. Toate aceste s-au întâmplat, prin harul lui Dumnezeu. Cei doi tineri alcătuiesc monograma Mariei. Tema întâlnirii este dată de motto. Pentru întâlnirea mondială a tineretului din 2018, Papa Francisc a ales drept temă următorul citat din evanghelia după Luca: „Nu te teme, Marie, pentru că ai aflat har la Dumnezeu!” (Lc 1,30). Alăturându-ne intenției Sfântului Părinte, și noi am ales acest citat drept motto pentru INTC și pe Sfânta Maria ca protectoare a acestei întâlniri. Cele trei cercuri reprezintă coroana Sfintei Fecioare, pentru că ea este regină: Regina lumii, Regina tinerilor, Mama noastră. Sub logo vedem anul și inițialele întâlnirii în două limbi: română și maghiară. Și acest lucru simbolizează comunitatea, pe aceia care îi aparțin lui Cristos, și nu pot fi despărțiți nici de diferențele de limbă, nici de cele de rit.”

Programele întâlnirii se vor desfăşura între 25-29 iulie a acestui an în Satu Mare, întregul eveniment fiind găzduit de Dieceza Romano-Catolică de Satu Mare.

Citeşte mai mult despre logo, dând click aici!Sursa:www.intc.ro