Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Raportul „Open doors”: continuă persecuția anti-creștină în lume

 
Raportul „Open doors”: continuă persecuția anti-creștină în lume
  • 12 Ian 2018
  • 582

«Continuă să crească persecuția anti-creștină în lume, în termeni absoluți, în prezent numărul creștinilor persecutați fiind de peste 215 milioane», evidențiază asociația internațională "Porți deschise" (Open doors), care-și desfășoară activitatea în 25 de țări, în raportul său anul World Watch List 2018.

Potrivit agenției catolice de știri SIR, raportul prezintă o listă de 50 de țări în care creștinii sunt persecutați, unde suferă persecuții fie individual, la nivel de comunitate din cauza credinței în Isus Cristos,  discriminările putând fi nu doar de ordin cultural sau familial dar și profesionale, ajungându-se până la privarea de un loc de muncă sau de salariu și chiar până la abuzuri fizice, torturări, răpiri, mutilări, distrugerea locuinței sau daune aduse proprietății, ducerea la închisoare și chiar asasinarea.Sursa:ro.radiovaticana.va

Știri din aceeași categorie