Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vindecată în mod miraculos de paralizie la Lourdes

 
Vindecată în mod miraculos de paralizie la Lourdes
  • 11 Feb 2018
  • 1729

O călugăriță din Franța, sora Bernadette Moriau, a fost vindecată de o paralizie de care suferea de foarte mulți ani. După ce comisia medico-științifică a Sanctuarului de la Lourdes a analizat actele medicale, Monseniorul Jacques Benoît-Gonin, episcop de Amiens, a recunoscut caracterul "minunat-miraculos" al acestei vindecări. (...) Aceasta este a 70-a vindecare inexplicabilă din punct de vedere științific, de când a fost înfiinţat Biroul Medical de la Lourdes.

Este o poveste de credință și rugăciune, când se părea că pentru sora Bernadette Moriau nu mai exista nici o speranță. Calvarul său începuse cu mulți ani mai devreme, iar medicii nu i-au mai dat nici o şansă.

De îndată ce a fost înaintată Biroului Medical toată documentația, s-a dovedit vindecarea completă. A fost un miracol. Cel care a anunţat recunoașterea vindecării de către medicii francezi, care au analizat toate documentele medicale și starea de sănătate a călugăriței, a fost Monseniorul Jacques Benoît-Gonin, episcop de Amiens.

Traducere: ACCSursa:ilsismografo.blogspot.ro