Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Grupul de tineri din Arhieparhie a pornit spre Satu Mare

 
Foto: Grupul de tineri din Arhieparhie a pornit spre Satu Mare
  • 25 Iul 2018
  • 3044

În dimineața zilei de 25 iulie 2018, au ajuns la Blaj tinerii participanți din parohiile Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș la Întâlnirea Natională a Tineretului Catolic, organizată în perioada 25-29 august de Dieceza romano-catolică de Satu Mare.


În fața Castelului Mitropolitan al Blajului, tinerii au fost întâmpinați de Preafericirea Sa Cardinal Lucian și de Preasfinția Sa Claudiu.

Astfel, grupul de tineri din Arhieparhie a avut bucuria de a se ruga împreună cu cei doi Ierarhi și de a primi binecuvântarea înainte de plecarea spre Satu Mare.  


Participarea tinerilor greco-catolici din Arhieparhie la Întâlnirea Nationala a Tineretului Catolic din acest an este coordonată de Biroul pastoral al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș pentru pastorația tinerilor și a copiilor.Biroul Arhieparhial de Presa