Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Crucea INTC a ajuns la Blaj

 
FOTO: Crucea INTC a ajuns la Blaj
  • 29 Iul 2018
  • 1572

Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic, găzduită în perioada 25-29 iulie 2018 de Dieceza romano-catolica de Satu Mare, s-a încheiat. Următoarea întâlnire va avea loc în anul 2021, în Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș.Fericire, inimi deschise, entuziasm și efervescenţă spirituală sunt caracteristicile care au animat cea de-a XIV-a ediție a întâlnirii tinerilor catolici. Frumuseţea şi consistenţa întâlnirilor precedente de la Vizantea, Gheorghe Doja, Faraoani, Blaj, Butea, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Şumuleu-Ciuc, Baia Mare, Iaşi și Cluj-Napoca, au continuat anul acesta la evenimentul verii din Biserica Catolică din România care a avut loc la Satu Mare, unde s-a desfăşurat cea de-a XIV-a ediţie a Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic.

După câteva zile de o mare intensitate spirituală, duminică, la finalul Sfintei Liturghii de încheiere a evenimentului, s-a anunțat că următoarea întâlnire a tineretului catolic va avea loc peste trei ani în Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș.

Crucea predată tinerilor veniți din Arhieparhie, însoțiți de reprezentanții Biroului Arhieparhiei pentru pastorația tinerilor și a copiilor, a ajuns în urmă cu puțin timp în Catedrala „Sfânta Treime” din Blaj.ACC