Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Seară de rugăciune și reculegere la Sebeș

 
Foto: Seară de rugăciune și reculegere la Sebeș
  • 17 Apr 2019
  • 321

Duminică, 14 aprilie, peste o sută de credincioși din Sebeș au participat la o seară de rugăciune și muzică religioasă, organizată în biserica greco-catolică din Piața Cardinal Alexandru Todea.

Seara a început cu rugăciunea Dupăcinarului cel Mare, oficiată de părintele Florin Gatea și părintele Traian Covaciu. A urmat o scurtă conferință despre rolul și locul Blajului – Oraș Episcopal – în istoria și cultura națională, susținută de teologul Ion Moldovan, directorul Editurii Arhidiecezane „Buna Vestire”, prilej cu care au fost evocate și câteva dintre figurile reprezentative ale Bisericii noastre, a căror viață și activitate a fost strâns legată de „orașul școlilor”.

Invitate la manifestare, îndrăgitele interprete ale cântecului popular din Transilvania, Maria Dan Păucean și Marinela Baba, au interpretat frumoase cântece populare religioase specifice Postului Mare.

(GALERIE FOTO)

Seara s-a încheiat, așa cum a început, cu rugăciune, părintele Florin Gatea mulțumind invitaților și credincioșilor prezenți pentru contribuția la reușita momentului de rugăciune și reculegere la care au fost invitați să participe.(I.M.)