Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Exerciții spirituale pentru seminariștii și formatorii celor trei seminarii greco-catolice din România

 
Exerciții spirituale pentru seminariștii și formatorii celor trei seminarii greco-catolice din România
  • 18 Apr 2019
  • 862

În perioada 15 - 17 aprilie, la Centrul Spiritual Manresa din Cluj-Napoca, au avut loc exercițiile spirituale pentru seminariștii din cele trei seminarii ale Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice; respectiv seminarul din Blaj, seminarul din Oradea și cel din Cluj-Napoca.

Ambianța locului, întâmpinarea plină de ospitalitate a gazdelor, le-au oferit celor 42 de participanți cadrul perfect pentru desfășurarea unor exerciții spirituale rodnice.

Pr. Marius Taloș (SJ), prin modul de expunere și prin disponibilitatea sa de a intra în dialog participanții, a fost cel care a reușit să capteze atenția celor prezenți la aceste exerciții spirituale.

În seara zilei de 17 mai, seminariștii și formatorii lor au participat la Liturghia înaintesfințitelor din catedrala Schimbarea la Față, celebrată de Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu și la meditația ținută de acesta în vederea pregătirii pentru Paști.

Atmosfera de frățietate, bucuria întâlnirii și prieteniile statornice au condus la desfășurarea unor zile fumoase și pline de confort spiritual, astfel ca toți seminariști și formatori să aibă parte de o bună pregătire spirituală pentru mărita sărbătoare a Învierii Domnului.

 

ACC

 

(Sursa foto: Pr. Anton Cioba)