Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Binecuvântarea statuii Sfântului Ioan Paul al II-lea, la Blaj

 
ANUNȚ: Binecuvântarea statuii Sfântului Ioan Paul al II-lea, la Blaj
  • 07 Mai 2019
  • 3619

Joi 9 mai 2019, la ora 12.00, în localitatea Blaj, va avea loc binecuvântarea statuii Sfântului Ioan Paul al II-lea, pentru a marca cei douăzeci de ani de la vizita istorică a Suveranului Pontif în România.

La slujba de binecuvântare va participa  Excelenței Sale Mons. Miguel Maury Buendía, Nunțiu Apostolic în România și Republica Moldova și întreg episcopatul Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, reunit la Blaj în sesiunea de primăvară a sinodului în intervalul 7-9 mai 2019 sub președinția Preafericitului Părinte Cardinal Lucian Mureșan.

Statuia Sfântului Ioan Paul al II-lea este amplasată pe strada Petru Pavel Aron, în fața Castelului Mitropolitan.

► CITIȚI ȘI: VIDEO: 20 de ani de la sosirea Sfântului Părinte Ioan Paul al II-lea în România

"Gândul meu nu poate să nu zboare spre Blaj. Sărut în chip spiritual acel pământ de martiriu şi îmi însuşesc mişcătoarele cuvinte ale marelui poet Mihai Eminescu, care se referă la el: „Îţi mulţumesc, Dumnezeule, că m-ai ajutat să-l pot vedea” (Papa Ioan Paul al II-lea, 8 mai 1999, București)

 

ACC

(Foto: AMR)

Știri din aceeași categorie