Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

17 iunie 1689: apariția Preasfintei Inimi

 
 17 iunie 1689: apariția Preasfintei Inimi
  • 17 Iun 2019
  • 2111

Sfânta Maria Margareta Alacoque a primit numeroase apariții, atât de multe încât surorile din comunitatea ei au considerat mult timp că este posedată. La 17 iunie 1968 Cristos i-a apărut dându-i un mesaj pentru Franța și pentru Ludovic al XIV-lea.

Primul mesaj este adresat regelui:

"El vrea să vină cu pompă și splendoare în casa prinților și a împăratului, să fie onorat, la fel cum a fost insultat, disprețuit și umilit în patima sa".

Un mesaj pentru Ludovic al XIV-lea:

“Fă cunoscut fiului cel mare al Preasfintei mele Inimi, că la fel cum nașterea lui a avut loc în urma devoțiunii față de meritele copilăriei mele sfinte, la fel va primi harul nașterii în gloria eternă prin consacrarea pe care el însuși o va face la Preasfânta mea Inimă, care vrea să triumfe în viața lui și prin el la mai marii pământului... pentru a-i face să triumfe asupra dușmanilor Sfintei Bisericii".

Al doilea mesaj: "Tatăl Veșnic, care dorește să repare amărăciunile și chinurile cauzate Inimii adorabile a Fiului său divin în casele prinților de pe acest pământ, vrea să-și stabilească Împărăția Sa în inima marelui nostru monarh, pe care vrea să-l folosească pentru împlinirea planurilor sale."

Al treilea mesaj adresat regelui: "să fie pictat pe stindardele și gravate pe armele sale Preasfânta Inimă pentru a fi victorios asupra tuturor dușmanilor săi, punându-i la picioarele sale pe cei mândri și încrezuți, pentru a-l face să triumfe asupra dușmanilor Sfintei Biserici."

Al patrulea mesaj este: "pentru a construi o clădire în care să fie imaginea acestei Inimi Divine, unde va primi consacrarea și omagiul regelui și a întregii curții. În această clădire șeful națiunii franceze va recunoaște imperiul Inimii Divine asupra lui și a întregii națiuni, va proclama Împărăția Lui și va deveni locotenentul lui Cristos".

Sfânta Maria Margareta rezumă consecințele devoțiunii publice la Preasfânta Inimă: "Eu pregătesc Franța pentru un  potop de haruri care se vor revărsa asupra ei când se va dedica Inimii mele Divine."

Informația este transmisă regelui care nu se va consacra. O va face Ludovic al XVI-lea, dar atunci când nu va mai fi rege.

Traducere: ACC