Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Deschiderea anului școlar la cel mai vechi liceu din Blaj

 
FOTO: Deschiderea anului școlar la cel mai vechi liceu din Blaj
  • 09 Sep 2019
  • 1025

Astăzi, 9 Septembrie 2019, a avut loc și pentru "Liceul Teologic Sfântul Vasile cel Mare" Blaj deschiderea festivă a anului şcolar în prezența Preasfinției Sale Claudiu Pop - Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore a Bisericii Greco Catolice.

(GALERIE FOTO)

Echipa de cadre didactice şi colaboratorii şcolii au aşteaptat, cu nerăbdare şi în această toamnă întâlnirea cu preşcolarii şi elevii ciclurilor primar, gimnazial şi liceal, pentru a continua împreună călătoria în lumea devenirii.

Preasfinția Sa Claudiu a transmis salutul și binecuvântarea Preafericirii Sale Lucian, rugându-l pe Isus, Învăţătorul lumii, să trimită tuturor elevilor Spiritul înţelepciunii şi al înţelegerii, al cunoaşterii şi al ştiinţei. Un gând bun, de încurajare și susținere spirituală ,le-a transmis și profesorilor care ştiu că a educa înseamnă a semăna cu înţelepciune şi a culege cu răbdare.

Angela Moșneag - Directorul "Liceului Sfântul Vasile cel Mare" din Blaj a mulțumit tuturor copiilor și cadrelor didactice pentru performanțele din anul anterior și le-a urat mult succes pentru noul an.

Au mai luat cuvântul și Pr. Nicolae Anușcă în calitate de director general al Caritas-ului Mitropolitan - principalul partener al școlii, precum și alți invitați.

ACC