Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Aniversare: 20 de ani de la absolvirea Institutului Teologic Universitar Blaj

 
Aniversare: 20 de ani de la absolvirea Institutului Teologic Universitar Blaj
  • 15 Iun 2015
  • 4523

Sâmbătă, 13 iunie a.c., absolvenţii promoţiei 1995 a Institutului Teologic Universitar Greco-Catolic din Blaj au marcat aniversarea a 20 de ani de la absolvire. La celebrarea euharistica ce a marcat începutul ceremoniei au participat preoți ai generației 1995, alături de câţiva profesori dar și de familiile acestora.

Celebrarea euharistică s-a sfârșit prin celebrarea părăstasului de pomenire a acelora care au fost călăuze și formatori în anii de pregătire, și care acum se odihnesc alături de cei drepţi în Împărăția Domnului.

Momentul succesiv a fost acela al strigării catalogului și al „cursului” propus de, pe atunci rector al Institutului, Pr. Dr. Ioan Mitrofan care a vorbind despre slujire a îndemnat la asumarea unei noi misiuni într-o lume care nu îl mai caută pe Dumnezeu și pe aproapele.

Generația 1995 a dat Bisericii Greco Catolice un vicar general, un decan de Facultate, o serie de Protopopi și Consilieri, dar și un număr consistent de preoți care prin activitatea pastorală au ajutat, imediat după acordarea libertății Bisericii noastre, la reconstituirea multor parohii după nefasta perioadă a ateismului comunist.

Pr. William Bleiziffer

IMG_5216

 

IMG_5221

IMG_5253

IMG_5249

IMG_5262

IMG_5271



Sursa:bru.ro