Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Seară de rugăciune cu tinerii la Blaj

 
Seară de rugăciune cu tinerii la Blaj
  • 10 Noi 2019
  • 1507

Joi 7 noiembrie a.c în ajunul sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, surorile CMD din comunitatea Întâmpinarea Domnului Blaj, răspunzând invitației Sfântului Părinte Papa Francisc de a fi activi în bine, misionari, mărturisind prin viața noastră bucuria de a fi iubiți, certitudinea de a fi întotdeauna prețioși în ochii lui Dumnezeu, au organizat o oră de adorație euharistică împreună cu tinerii în colaborare cu Pr. Rus Cristian la Capela Arhierilor Blaj, Parohia Blaj II. Tinerii au petrecut un ceas cu Isus în adorație și reflecție la lumina Cuvântul lui Dumnezeu care le revelează valoarea vieții, calea de urmat, vocația proprie, valoarea fiecărui gest de iubire sinceră și curată față de semeni, fercirea de a dărui.

De asemenea tinerii prezenți au avut bucuria de a asculta, la finalul Adorației Euharistice, o scurtă învățătură, prezentată de Pr. Rus Cristian cu tema Tuturor, Dumnezeu le încredințează o vocație de realizat. Întâlnirea s-a încheiat cu o agapă fraternă într-o atmosferă de bucurie și comuniune creștinească.

Sr. LuminițaSursa:surorile-cmd.ro