Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Parlamentul European - Reacţii dure la proiectul de lege "Estrela"

 
  • 10 Dec 2013
  • 3033

Parlamentul European - Reacţii dure la proiectul de lege "Estrela"Proiectul Estrela din Parlamentul european  a fost respins definitiv pe 10 decembrie de ziua Maicii Sfinte de la Loretto!
Textul rezoluţiei a fost în mod extraordinar retrimis la comisia de specialitate (vezi în video de mai sus) prin votul majorităţii euro-parlamentarilor pe 22 octombrie. A fost vorba de un eveniment atât de neobişnuit încât funcţionarii au cerut sprijin Serviciului Juridic pentru a înţelege care este procedura corectă care trebuie urmată într-un caz ca acesta. Cu toate aceste, nici măcar juriştii Parlamentului European nu au fost capabili să clarifice situaţia. Astfel, Angelika Niebler (PPE) a propus un nou vot pentru amânarea votului din comisie. Totuşi, susţinătorii rezoluţiei propuse de Edite Estrela nu au avut nicio intenţie să renunţe: amânarea votului ar fi permis o dezbatere mai transparentă, în numele acelei democraţii pe care ei o garantează, exceptând cazurile în care este vorba de valori care nu pot fi negociate. Nu este aşadar întâmplător că aceeaşi majoritate care a sprijinit reconfirmarea rezoluţiei s-a opus şi amânării votului în comisie.
Citește mai mult aici.